A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

DUPER

"Nie sme 2"

[Verse 1]:
Сега сама си (сама си)
Побарај друг
(одамна се знаеме, познаваме)
Добро знаеш ти (знаеш ли)
Не се врти во круг
(одамна се знаеме, познаваме)

[Chorus]:
Ние сме два
Многу одамна, одамна
А ти си досадна

[Verse 2]:
Зошто мислиш дека уште те мислам?
Зошто мислиш дека јас тебе ти требам за да има смисла?
Нема да си сама, ќе си најдеш некој
Ајде пробај вака
Немој да се враќаш
Нејќам да се враќаш

[Chorus]:
Ние сме два
многу одамна, одамна
(сакам да сум, на раат да сум, на раат јас да сум)
а ти си досадна

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol