A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

George Clinton

"Nu lier hungkul"

Nu lieur nu lieur nu lieur aing pusing aing pusing naha teu bijil bijil ieu ngeshare ath bantuan kuring yeuh jangarr kana hulu kieu eweh obat na yeuhh . oh oh oh oh oh oh

Kmna kmna kmna lagi kamana kamana deui urang kudu ngashare gara gara na loba ngeshare jadi di blok wae pusing aing aing pusing jadi nyieunan lagu ayena mah. haduh haduh gusti nu agung nu maha suci

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol