A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tayna

"Bass"

[Teksti i "Bass"]

[Intro]
Aj (ëh)
Lshoja zonin ngoje bassin, bassin (ëh)

[Chorus]
Lshoja zonin ngoje bassin, bassin
Po me mu jo s'e kanë rastin, rastin
Bad chick hala po flasin, flasin
Dridhe, dridhe ngoje bassin, bassin
Lshoja zonin ngoje bassin, bassin
Po me mu jo s'e kanë rastin, rastin
Bad chick hala po flasin, flasin
Dridhe, dridhe ngoje bassin, bassin (ëh)

[Verse 1]
Jom me 7 dhipa n'prone (woh), 7 krejen ton (woh)
7 zero n'konto dhe 7 muj me i nxon (ëh)
Rrethi i gjon (ey) me pare të ton (ey)
Palli i forte amo s'po muj me lon
Like damn, nuk jom unë wifey, icey
Unë vetë jom cash-i, I'm pricey
Damn, ngoje çfarë hype-i
Krejt ça kom n'trup ti e din unë jom spicey
Got that billion dollar pu**y (woh), dollars i boj vetë (woh)
New school, old school, ti ke shti en Cadillac
Ti cool, s'je cool, unë hala shtojna me shtet (ey)
Punët jashtë, boj full sa herë që du apet (ey)
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol