A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Elvana Gjata

"A m’don"

[Teksti i "A m'don"]

[Chorus]
Alelelele alele nuk duroj më
Rahat  shpirti nuk më fle
Po  du me dit a po m'don më
Alelelele alele nuk duroj më
Rahat shpirti nuk më fle
Po  du me dit a po m'don më

[Bridge]
A  ki ça me thonë? A ki ça me thonë? (Nananana)
A ki ça me thonë? (Nanana nanana)
A  ki ça me m'thonë? A ki ça me thonë?
A ki ça me thonë?

[Verse 1]
Uh, a bën ty me t'fol?
A bën me t'thonë se shumë ti po m'mungon?
Nuk  e di se ca kom bo për mos me m'dasht e mos më fol
A bon ty me t'thonë se nëse nuk vjen ndoshta dhe gabon?
Ku me dit ndoshta gabon, love (Yeah)

[Chorus]
Alelelele alele nuk duroj më
Rahat shpirti nuk më fle
Po du me dit a po m'don më
Alelelele alele nuk duroj më
Rahat shpirti nuk më fle
Po du me dit a po m'don më

[Bridge]
A ki ça me thonë, me thonë?
A ki ça me thonë ma vonë?
Unë me ty jom still in love
E ti shumë mirë e di
Unë me ty jom still in love
E ti e di

[Verse 2]
U, a bën ty me t'fol?
A bën me t'thonë se shumë ti po m'mungon?
Nuk e di se ça kom bo për mos me m'dasht e mos me fol
A bon ty me t'thonë se nëse nuk vjen ndoshta dhe gabon?
Ku me dit ndoshta gabon, love (Yeah)

[Chorus]
Alelelele alele nuk duroj më
Rahat shpirti nuk më fle
Po du me dit a po m'don më
Alelelele alele nuk duroj më
Rahat shpirti nuk më fle
Po du me dit a po m'don më

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol