Vendi im lyrics

Elvana Gjata

[Teksti i "Vendi Im" ft. Migena]

[Verse 1: Elvana Gjata]
Sa here kur dita lind
Afrohem ne dritare
Me syt nga qielli lart, endrroj
Sikur je ketu
Sikur te kam prane dhe t'perqafoj

[Verse 2: Migena]
Sa here qe kur dita lind
Afrohem ne dritare
Me syt nga qielli lart, endrroj
Sikur je ketu
Sikur te kam pran dhe t'perqafoj

[Chorus]
Te them te dua
Eja me pran tek mua
Ne vendin tim e kam gjithçka
Se aty fle ky shpirti im
Te them te dua
Kudo te jem te dua
Ne vendin tim e kam gjithçka
Qe do shpirti im
[Bridge]
Sa here malli me merr
Shikoj nga horizonti
E te imagjinoj, endrroj
Sikur vij aty
Te shikoj me sy
E te shtrengoj

[Chorus]
Te them te dua
Kudo te jem te dua
Ne vendin tim e kam gjithçka
Qe do shpirti im

Think your friends would be interested? Share this lyrics!

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Contact Us DMCA Policy Privacy Policy
Copyright © 2013-2021 Lyrics.lol