Kur jemi dasht lyrics

Elvana Gjata

[Teksti i "Kur jemi dasht"]

[Verse 1]
Ku je tani
Vec nje Zot e di
Fjalt e tua n'gjoksin tim
A therin me s'e di
Krejt po shkon mire
Vec ti po m'mungon
E nuk paska me veshtire
Kur s'ke ate qe e do

[Chorus]
Kur jemi dasht ne
Kur jemi dasht ne
Nuk e ka dit asnjeri
Kur kemi kjajt ne
Kur kemi kjajt si femij
A e di, a e di?
1000 jete t'i kisha tani
I kisha dhon dhe nje here se je ti

[Chorus]
Kur jemi dasht ne
Kur jemi dasht ne
Nuk e ka dit asnjeri
Kur kemi kjajt ne
Kur kemi kjajt si femij
A e di, a e di?
1000 jet t'i kisha tani
I kisha dhon dhe nje here se je ti
[Bridge]
Cmendu per mu
Hekmi lot e zi
Se me mbete pik ne zemer
Pik me mbete ti

[Chorus]
Kur jemi dasht ne
Kur jemi dasht ne
Nuk e ka dit asnjeri
Kur kemi kjajt ne
Kur kemi kjajt si femij
A e di, a e di?
1000 jet t'i kisha tani
I kisha dhon dhe nje here se je ti

Think your friends would be interested? Share this lyrics!

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Contact Us DMCA Policy Privacy Policy
Copyright © 2013-2021 Lyrics.lol