A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Flori Mumajesi

"Mamica"

[Teksti i "Mamica"]

[Verse 1]
Me lepitkat blu, fustanin gjer ne gju
Sa e bukur je Mamica
Floket e gjata rica-rica
Oh na çmende fare, lozonjare

I thirra shokët e mi të pimë nga një raki
Poshte ballkonit serenate
Të gjithë jemi bërë tapë
Oh te keqen lali, kur do na dali?

[Chorus]
Hop-hop ti Mamica
Më çmend me ato cica
I gjithë qyteti ti pëlqen
Hop-hop ti Mamica
Sa shumë të tunden cicat
Dukesh yll ti kur kërcen
Hop-hop ti Mamica
Më çmend me ato cica
I gjithë qyteti ti pëlqen
Hop-hop ti Mamica
Sa shumë të tunden cicat
Dukesh yll ti kur kërcen

[Verse 2]
Qyteti vajza plot, asnjëra s'të ngjan dot
Nga mëngjesi gjer në darkë
Ty të tunden poshtë e lart
Oh nëpër rrugica ato cica
U dogj dhe Taqka i shkretë, e cmende këtë milet
Kur kalon nga shëtitorja ndahet tjetri nga dashnorja
Iii të bëfsha gropën, sa ngjan me lopën

[Chorus]
Hop-hop ti Mamica
Më çmend me ato cica
I gjithë qyteti ti pëlqen
Hop-hop ti Mamica
Sa shumë të tunden cicat
Dukesh yll ti kur kërcen
Hop-hop ti Mamica
Më çmend me ato cica
I gjithë qyteti ti pëlqen
Hop-hop ti Mamica
Sa shumë të tunden cicat
Dukesh yll ti kur kërcen

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol