A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

K-Clique

"Noir"

(Axel)
And I’ll feel alright
Just for once this time
Can I hold you tight?
We gon’ be alright
Baby girl imma treat you right
Till the end of time
Can I hold you tight?
We gon’ be alright

(FareedPF)
Kesedihan mu
Ku tahu bagaimana pengakuan tu
Menghantui mu
Cukup mengerti, takan lagi coba tuk ku lewati kerna. tiada cinta yang takkan leka
Bahasa kita juga yeah berbeda
Kemana harus kita berada?
Di dua dunia or satu minda?
Tonight i’ll show yaa
Bukan sama cam laki lain kau jumpa
Aku keep it
Aye jangan lupa siapa death star
Aku janji sh*t ni bukan douchebag
Always keep it real,. but you know that I keep my mouth shut all night
Cus you can be yourself tonight Oh, we can be friends, alright?
All my benefits put aside
I feel alright, baby girl can i keep you tight here
We in this life gimme yo antidote tonight yeah You feel me inside nobody gonna love you right
So no switching side, i see you somewhere tonight You know that, you know that
Takkan tahu apa barang yang aku lakukan
Kamu takkan tahu
Takkan tahu

(Axel)
Jangan bilang aku tak kisah
Ini semua demi kita berdua
Cita-cita yang kan sampai ke bintang, Walaupun kau tak kan pernah percaya
Aku tetap sayang walau kau tak faham
Dua dunia berbeza
Aku masih sayang walau kau tak bilang, Ini cinta luar biasa Jangan bilang
Aku tak kisah
Aku masih sayang
Aku masih sayang
Ini semua Demi Kita berdua
Walau pun kau tak kan pernah percaya
Aku Tetap sayang walau kau tak faham
Dua dunia berbeza
Aku masih sayang walau kau tak bilang
Ini cinta luar biasa

(Midnight)
Jangan buang Masa why you wastin’ time
Tunggu sebentar
Ku tahu ku silap let me talk to ya
Bagi Aku cerita
Kau sahaja yang ku sayangi
Janganlah Kau tinggal ku di sini
Now we got a minute let it drop to the floor Let it go
I just want know if you down then baby let’s roll If you ain’t got no love then baby let go
Tiap- tiap Kali ku terlupa Dunia Kita dua berbeza

(GNello)
Ya kamu takkan faham apa yang aku genggam Bara api dalam tangan
Sakitnya aku pendam
Untuk maju ke hadapan
Tak jadikan alasan
Nyawa belum terpadam yang ku mahu c*ma tenang
Terbang belum terbang fikiranku melayang Untuk langkah ke depan
Jadi tak toleh belakang

(MK) (4:11)
Dont play with me you playing with a playah
f*ck the rest i could give you more better Lebih baik lebih baik ku slay her I dont give a f*ck barang lu siapa jaga
I dont give a f*ck lu nak apa
Lu dengan lu aku dah tak nak kesah
There’s no bridge tak ada jambatan
Kau aku kekal akan ada sekatan

(Axel)
And I’ll feel alright Just for once this time Can I hold you tight? We gon’ be alright

(FareedPF)
Yeah you feel me inside nobody gonna love you right
So No switchin’ side, i see you somewhere tonight

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol