A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Genius Përkthim në Shqip

"SKITTLESDIDTHAT - Savior (Përkthim në Shqip)"

[Pjesa l]

[Vargu]
Shpëtimtari, duke marrë xans ndjehet si im xavier
Shpëtimtar, Foshnja të jetë më mirë në sjelljen tënde më të mirë
Shkak nuk do të merrem me sjelljet e sjelljeve të gabuara!
Shpëtimtari, Shpëtimtari, Shpëtimtari
Unë nuk jam duke u marrë me sjelljen seksuale, keq, por nuk do ta paguaj atë
Unë mund të jem shpëtimtari juaj!

[Chorus]
Shpëtimtar, kurvë Unë mund të jem shpëtimtari yt
Shpëtimtar, kurvë Unë mund të jem shpëtimtari yt

[Përfshini: Michael Jackson]
Në muajin e kaluar, unë kam shkuar nga "Ku është ai?" tek "Këtu ai është përsëri"

[Pjesa ll]

[Vargu]
Ndihem si një shpëtimtar, jam duke hipur në këtë rrahje
Hidhu në kafaz dhe rrëshqit në rrahje
Rreth n*ggas i ri për tu mposhtur
Rreth n*ggas i ri për tu mposhtur
Kaloni të gjitha për një biletë, kjo është e vërtetë
Qij një kurvë, ndizet, është e vërtetë
Ajo më kujton një vajzë, kjo është e vërtetë
Diamantet e mia janë të lagura, kjo është e vërtetë

[Chorus]
Shpëtimtar, kurvë Unë mund të jem shpëtimtari yt
Shpëtimtar, kurvë Unë mund të jem shpëtimtari yt

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol