A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Genius Përkthim në Shqip

"SKITTLESDIDTHAT - Countdown (Përkthim në Shqip)"

[Vargu 1]
Qyteti. Whereshtë aty ku kam qenë
Dhe bukuroshja juaj, për ca kohë tani
Po, unë shoh buzëqeshje të errëta, shiko orën time dhe
Ooo ... kontrolloni më mirë numërimin

[Chorus]
[Insturmental]

[Vargu 2]
Unë e di se është e vështirë për tu parë, por është më e mira
Ju sharrova për një kohë tani, e di
Shikoj orën time dhe shoh buzëqeshje të errëta
Ooo .. Më mirë kontrolloni numërimin

[Chorus]
[Insturmental]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol