A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

(2.12 MB) Download Lagu Jihan Audy

"Mati Rasa Mp3"

LINK LAGU MP3 --->> [DOWNLOAD HERE]

Mati roso nisun nyang riko
Kakunono lemes maning
Ketutup mendung noring sukmo
Ningguli moto ati

Munggo tah keneng isun jaluk
Sing kepingin weruh riko
Getun saiki kari getun
Apuwo sing sun busek aran riko

Bencel atinisun, cuil atinisun
Rontok ajur leleran
Roso loro iki riko hang natoni
Soyo keroso perih

Sing ngiro isun
Tegone riko ngiris-ngiris ati

Munggo tah keneng isun jaluk
Sing kepingin weruh riko
Getun saiki kari getun
Apuwo sing sun busek aran riko

Mati roso nisun nyang riko
Kakunono lemes maning
Ketutup mendung noring sukmo
Ningguli moto ati

Munggo tah keneng isun jaluk
Sing kepingin weruh riko
Getun saiki kari getun
Apuwo sing sun busek aran riko

Bencel atinisun, cuil atinisun, rontok ajur leleran
Roso loro iki riko hang natoni, soyo keroso perih
Sing ngiro isun tegone riko ngiris-ngiris ati

Munggo tah keneng isun jaluk
Sing kepingin weruh riko
Getun saiki kari getun
Apuwo sing sun busek aran riko

(bencel atinisun, cuil atinisun) rontok ajur leleran
(roso loro iki riko hang natoni) soyo keroso perih
Sing ngiro isun tegone riko ngiris-ngiris ati

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol