A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Alban Skenderaj

"Përtej horizontit"

[Verse 1]
Dua te dal, dua te dal
Të flas me gotën
Dua të flas, e të bërtas
Të qesh me botën
Dhe njëherë të vetme të mos mendoj
Dhe njëherë të vetme të mos mendoj
Fjalët e tua do ti harroj
Për një herë te vetme nuk do të nguroj

[Pre-Chorus]
Merrma dorën,shiko, jam ende gjallë
Dhe unë jetoj
Kthema kohën që Zoti më ka falë

[Chorus]
Kështu dhe fatin e parakaloj
Për ëndrrën tonë të vjeter
Kështu dhe diellin e sakrifikoj
Për një diell tjetër
Edhe detin me dallgë e sfidoj
Se i urrej zinxhirët
Kështu unë jetën e përfytyroj
I lirë ndër me te lirët në botë

[Verse 2]
Dua të dal, duhet të dal
Nga frika ime
Dua të flas e të bërtas
Nëpër agime
Përtej horizontit nuk ka kufij
Përtej horizontit nuk ka kufij
Vetëm një hap po më ndan nga ti
Dhe përtej horizontit nuk ka më kufij

[Pre-Chorus]
Merrma dorën,shiko, jam ende gjallë
Dhe unë jetoj
Kthema kohën që Zoti më ka falë

[Chorus]
Kështu dhe fatin e parakaloj
Për ëndrrën tonë të vjeter
Kështu dhe diellin e sakrifikoj
Për një diell tjetër
Edhe detin me dallgë e sfidoj
Se i urrej zinxhirët
Kështu unë jetën e përfytyroj
I lirë ndër me te lirët në botë

[Bridge]
Të lutem vetem thuaj që mundem
Dhe unë e besoj
Të lutem vetëm thuaj që mundem
Dhe nuk ka asgjë t'më ndaloj

[Chorus]
Kështu dhe fatin e parakaloj
Për ëndrrën tonë të vjeter
Kështu dhe diellin e sakrifikoj
Për një diell tjetër
Edhe detin me dallgë e sfidoj
Se i urrej zinxhirët
Kështu unë jetën e përfytyroj
I lirë ndër me te lirët në botë

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol