A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Alban Skenderaj

"Zgjohu ne enderr"

[Intro]
Uo oh oo yeah uh

[Verse 1]
Një skandal, ska me fjalë
Edhe sot njësoj si dje
Kujt ti vë faj, kujt ti vë faj
Kur të gjithë ketu bëjnë be...

Si pre në kthetrat e kohës
Si në fluturim kur krahë nuk ke
Ndal akrepat e orës
Lutju nje zoti që s'të njeh

[Chorus]
(Ooh) A jam ai që nuk kupton
(Ooh) A je ti ai
(Ooh) Këtu me siguri diçka nuk shkon
(Ooh) Asnjë njeri nuk do t'ia dij

Fli ti, fli rehat, Se pas pak do bëhet natë
Fli ti, sa me gjatë, S'ka më grohtë se në krevat
Fli ti, ëndërro, Se aty ja del kushdo
Dhe vetem zgjohu në ëndërr, zgjohu në ëndërr

[Verse 2]
Unë i marrë, sa i marrë
Që kërkoj di*ka që s'ke
Po nuk të fal, si mund të fal
Kur e ardhmja ngeci dje

Si pre në kthetrat e kohës
Si në fluturim kur krahë nuk ke
Ndal akrepat e orës
Lutem një zoti që s'më sheh

[Chorus]
(Ooh) A jam ai që nuk kupton
(Ooh) A je ti ai
(Ooh) Këtu me siguri diçka nuk shkon
(Ooh) Asnjë njeri nuk do t'ia dij

Fli ti, fli rehat, Se pas pak do bëhet natë
Fli ti, sa me gjatë, S'ka më grohtë se në krevat
Fli ti, ëndërro, Se aty ja del kushdo
Dhe vetem zgjohu në ëndërr, zgjohu në ëndërr

[Bridge]
Aty ku gjete të vërtetën
Aty ku nënkuptove jetën
Ku vetëm një si ti
Rrotullohet nga fryn era
Ikën dimri vjen pranvera
Rri më mirë ti në letargji
E s'ke nevojë per energji..

[Chorus]
(Ooh) A jam ai që nuk kupton
(Ooh) A je ti ai
(Ooh) Këtu me siguri diçka nuk shkon
(Ooh) Asnjë njeri nuk do t'ia dij

Fli ti, fli rehat, Se pas pak do bëhet natë
Fli ti, sa me gjatë, S'ka më grohtë se në krevat
Fli ti, ëndërro, Se aty ja del kushdo
Dhe vetem zgjohu në ëndërr, zgjohu në ëndërr

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol