A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Ermal Fejzullahu

"Të Kujtoj Me Mall"

[Teksti i "Të Kujtoj Me Mall"]

[Verse 1]
Ëndrra ime udhëton atje ku kam hall
Për çdo mbrëmje më shqetëson flakë po do më m'dal
Të takova këtë verë edhe kaluam bashkë
Më premtoje dashuri mua në çdo çast

[Chorus]
Veç në ëndërr tash me vjen, emrin pëshpëris
Ike me shiun në gusht, premtove se do vish
Por nga ti s'kam asnjë lajm, asnjë të vetmen fjalë
Ndonëse vera ka kalu, të kujtoj me mall

[Verse 2]
Tash kur dimri po fillon dhe era po fryen
Kujtoj verën që kaloj , ditë që më nuk vijnë
Të takova këtë verë dhe kaluam bashkë
Më premtoje dashuri mua në çdo çast

[Chorus]
Veç në ëndërr tash me vjen, emrin pëshpëris
Ike me shiun në gusht, premtove se do vish
Por nga ti s'kam asnjë lajm, asnjë të vetmen fjalë
Ndonëse vera ka kalu, të kujtoj me mall
Veç në ëndërr tash me vjen, emrin pëshpëris
Ike me shiun në gusht, premtove se do vish
Por nga ti s'kam asnjë lajm, asnjë të vetmen fjalë
Ndonëse vera ka kalu, të kujtoj me mall
Veç në ëndërr tash me vjen, emrin pëshpëris
Ike me shiun në gusht, premtove se do vish
Por nga ti s'kam asnjë lajm, asnjë të vetmen fjalë
Ndonëse vera ka kalu, të kujtoj me mall

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol