Ermal Fejzullahu

"Vajzat"

[Teksti i "Vajzat"]

[Verse 1]
Vajzat jane o djale te mira shume
Por kur nuk e din cfare pret prej nje vajze
O te lene pa fjale o pa gjume
Dhe cdo here ato te sjellin telashe
Sado qe mundohesh e nuk ja prish qejfin
Prape do te mashtrohesh ato d**ka fshehin
Sikur marimanget ato thurin rjeten
Po u dashurove i mjeri ti per veten

[Chorus]
Jo mos u mundo kurre s'do ti kuptosh
O jo jo ti mos fol kure te nervozohen
Jo jo vec i puth edhe i perqafon
Vajzat kur deshperohen me puthje qetesohen
Jo jo kur mos u mundo me i bind me fjale
O jo jo ti mos fol vetem perqafoj
Eja merri me te mira dal me ngadal
Vajzat kur deshperohen me puthje qetesohen

[Verse 2]
Vajzat jane o djale te mira shume
Por kur nuk e din cfare pret prej nje vajze
O te lene pa fjale o pa gjume
Dhe cdo here ato te sjellin telashe
Sado qe mundohesh e nuk ja prish qejfin
Prape do te mashtrohesh ato d**ka fshehin
Sikur marimanget ato thurin rjeten
Po u dashurove i mjeri ti per veten
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Copyright © 2017-2020 Lyrics.lol