A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Ermal Fejzullahu

"E Shkuar, E Harruar"

[Teksti i "E shkuar, E harruar"]

[Chorus]
E shkuar e harruar, e shkuar e harruar
Më qoftë dita kur t'kam njoftë
Nesër të harrofsha dhe kurrë mos t'kujtofsha
Se unë së kam dashur fort
E shkuar e harruar, e shkuar e harruar
Më qoftë dita kur t'kam njoftë
Nesër të harrofsha dhe kurrë mos t'kujtofsha
Se unë të kam dashur fort

[Verse]
Tani e humba cdo besim tek ti
Nuk t'besoj asnjë fjalë
Të pashë me tjetër djalë
Tani më mbushe me zhgënjim
Ti kotë flet dyshoj n'sinqeritet
Nuk kam hamendje, nuk t'fal vemendje
Jo nuk rri pranë teje, jam në një gjendje
Nuk ndërroj më mendje
Jo ti largohu prej meje

[Chorus]
E shkuar e harruar, e shkuar e harruar
Më qoftë dita kur t'kam njoftë
Nesër të harrofsha dhe kurrë mos t'kujtofsha
Se unë të kam dashur fort
E shkuar e harruar, e shkuar e harruar
Më qoftë dita kur t'kam njoftë
Nesër të harrofsha dhe kurrë mos t'kujtofsha
Se unë të kam dashur fort, të kam dashur fort
E shkuar e harruar, e shkuar e harruar
Më qoftë dita kur t'kam njoftë
Nesër të harrofsha dhe kurrë mos t'kujtofsha
Se unë të kam dashur fort

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol