A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Ermal Fejzullahu

"Ajo"

[Teksti i "Ajo" ft. Gena]

[Verse 1: Gena & Ermal Fejzullahu]
I thuaj asaj , me mungon
E pi qe te harroj
Dhe kur dehem prape me vjen , ajo
Qe dhimbjen ma shkaktoj
Vllau im as une nuk jam rehat
Edhe pse me sheh te lumtur
Vujtjen tende shume mire e kuptoj
Ajo me ka bere mua te humbur
Po e shtrojm e po pijme sonte
Veq per qefin ton
Thone e mira do te vij
Edhe pse shum von

[Chorus: Gena & Ermal Fejzullahu]
Sa lot kam derdhur nisja kenges
Le ta degjoj ku do qe t'jet
Ndoshta keto vargje
Do ta bindin se m'ka vra
Dhe m'ka lene vete
Sa lot kam derdhur nisja kenges
Le ta degjoj ku do qe t'jete
Ndoshta keto vargje
Do ta bindin se m'ka vra
Dhe m'ka lene vete

[Verse 2: Ermal Fejzullahu & Gena]
Ajo nuk me do me ka braktis
E shum me lendoj
Ishte nate kur me tha shko!
Me harro, mes nesh qdo gje mbaroj
Vllai im nan un nuk jam bregate
Edhe pse me sheh te lumtur
Vuajtjen tende shume mire e kuptoj
Dhe ajo me ka ber te humbur
Po e shtrojme e po pijme sonte
Veq per qefin ton
Thone e mira do te vij
Edhe pse shume vone

[Chorus: Ermal Fejzullahu & Gena]
Sa lot kam derdhur nisja kenges
Le ta degjoj ku do qe t'jet
Ndoshta kto vargje
Do ta bindin se mka vra
Dhe mka len vet
Sa lot kam derdhur nisja kenges
Le ta degjoj ku do qe t'jet
Ndoshta kto vargje
Do ta bindin se mka vra
Dhe m'ka len vete
Sa lot kam derdhur nisja kenges
Le ta degjoj ku do qe t'jet
Ndoshta kto vargje
Do ta bindin se mka vra
Dhe m'ka len vet
Sa lot kam derdhur nisja kenges
Le ta degjoj ku do qe t'jet
Ndoshta keto vargje
Do ta bindin se m'ka vra
Dhe m'ka len vet

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes and personal use only.
Copyright © 2017-2019 Lyrics.lol